توسعه برنامه های موبایل

بعد از ظهور تکنولوژی HTML5 و افزایش قابلیت تکنینک‌های وب و پیدایش گوشی‌های هوشمند که بر مبنای صفحه‌های لمسی بزرگ بودند و با نفوذ روز افزون گوشی‌های هوشمند در اینترنت که هر روز سهم بیشتری از ترافیک اینترنت را به خود اختصاص می‌دهند مبحثی پیرامون نرم افزارهای وب برای گوشی‌های هوشمند و تبلت که به اصطلاح دستگاه های Post PC نامیده می‌شوند مطرح شد.

در ادامه تعدادی از شرکت‌های بزرگ همچون مایکروسافت، گوگل، اپل و سایر شرکت ها HTML5 را به عنوان استانداردی در وب شناختند و مدتی بعد شرکت‌ها سعی در بهینه سازی آن برای صفحه لمسی گوشی و تبلت‌ها نمودند و یک فریم ورک برای پایه جاوا اسکریپت و بر اساس HTML5 و CSS عرضه نمودند که به آن اصطلاحا HTML 5 Web Mobile Application می‌گویند.

شرکت‌های صاحب پلتفرم همانند گوگل با اندروید، اپل با آی او اس و مایکروسافت با ویندوز فون سعی در بهینه سازی موتور مرورگر پلت فرم‌های خود و همخوانی با برنامه‌های مبتنی بر وب نمودند به گونه‌ای که دیگر همه پلت فرم‌های مطرح در گوشی‌های هوشمند قابلیت اجرای نرم افزار‌های مبتنی بر وب را به صورت استاندارد دارند.

شرکت ارتباطات پرشیا ، با در اختیار داشتن دانش ، کادر مجرب و جدیدترین فن آوری در زمینه برنامه نویسی موبایل ،افتخار دارد آمادگی خود را جهت پیشبرد پروژه های شرکتها ، مؤسسات و ادارات محترم در زمینه مشاوره ، طراحی و برنامه نویسی موبایل اعلام نماید.

Alternate Text
Alternate Text

IOS

این سیستم عامل با آی‌فون (تلفن همراه هوشمند شرکت اپل) در کنفرانس و نمایشگاه Macworld، در ۹ ژانویه ۲۰۰۷، پرده‌برداری شد و در ماه ژوئن همان سال برای اولین بار منتشر شد. ادبیات بازاریابی اپل یک نام جداگانه‌ای برای سیستم‌عامل مشخص نکرد، و بیان ساده‌ای را که «آی فون OS X را اجرا می‌کند» (به انگلیسی: iPhone runs OS X)اظهار داشت. در ابتدا، برنامه‌های شخص ثالث پشتیبانی نمی‌شدند. استیو جابز استدلال کرد که توسعه‌دهندگان می‌توانند برنامه‌های کاربردی وب که «مانند برنامه‌های بومی بر روی آی فون رفتار می‌کند»، بسازند.

Alternate Text

ANDROID

در اوت ۲۰۰۵، گوگل شرکت اندروید واقع در پالو آلتو، کالیفرنیا را خرید. شرکت کوچک اندروید که توسط اندی رابین، ریچ ماینرز، نیک سیرز و کریس وایت پایه‌گذاری شده بود، در زمینه تولید نرم‌افزار و برنامه‌های کاربردی برای تلفن‌های همراه فعالیت می‌کرد. اندی رابین مدیر عامل اجرایی این شرکت پس از پیوستن اندروید به گوگل به سمت قائم‌مقام مدیریت مهندسی این شرکت و مسئول پروژه اندروید در گوگل منصوب شد.

Alternate Text

WINDOWS PHONE

مایکروسافت ویندوزفون 7 را در اواخر سال 2010 معرفی کرد، در واقع بعد از سیستم عامل ویندوز موبایل 6.5 که آخرین نسخه سیستم عامل ویندوزموبایل بود، سیستم عامل ویندوزموبایلی که در برابر گوشی های انقلابی آیفون و گوشی های نوظهور اندروید موفق ظاهر نشد. بعد از این جنگ سخت با رقبا، برای راضی کردن مشتریان، بیشتر از همکاران شرکتی، ویندوزفون یک انگیزه بسیار بزرگ پیدا کرد، دقیقا زمانی که در سال 2011 با شرکت نوکیا قرارداد همکاری بست. در همین سال نیز گوشی های سری لومیا نوکیا ظاهر شدند و سیستم عامل ویندوزفون به نسخه 7.5 ارتقا پیدا کرد و نظرات مثبتی را به سمت خود جلب کرد.

شرکت ارتباطات پرشیا دارای متخصصین مجرب ، پیشرو در زمینه خدمات IT و دیتا سنتر ، تلفن اینترنتی ، نصب و راه اندازی انواع شبکه های کامپیوتری ، برنامه نویسی وب و اندروید در خدمت مشتریان عزیز می باشد.

ارتباط با پرشیا

 تهران - خیابان استاد نجات الهی - خیابان اراک - پلاک 27 - ساختمان تاسیسات دریایی ایران
 خرمشهر - اداره بنادر و کشتیرانی - یارد یک شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی - ساختمان انفورماتیک
 info@persiatc.com

 53504202 061 - 82849500 021

  زمان کاری

شنبه تا چهارشنبه - 8 الی 16:45

© 2025 | کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت ارتباطات پرشیا می باشد.