در سالهاي اخير، فناوری های مجازي سازي به عنوان يکی از روندهای پیشرو در حوزه فناوری اطلاعات مطرح گرديده و فرصتهاي جديدي نظیر رایانش ابری را فراهم نموده است.. در اين راستا، تمركز اصلي به منظور استفاده از مجازي سازي در زمينه هايي نظير قابليت اطمينان، دسترس پذيري، امنيت و کارایی در حوزه هاي متعدد كاربردهاي سخت افزارری و نرم افزاري ميباشد.
شرکت ارتباطات پرشیا دارای تجربه غنی در ارائه مشاوره، طراحی، پیاده سازی و پشتیبانی، بهینه سازی و آموزش زیر ساخت مجازی در سازمانهای مختلف می باشد. این شرکت بر پایه دانش و تخصص کارشناسان دارای مدرک (Certified) خود این افتخار را دارد که به عنوان یکی از شرکت های دانش محور در زمینه توسعه و ارائه راهکارهای روزآمد فناوری های ذخیره سازی، سرور، شبکه و امنیت در سطوح مختلف و راهکارهای اختصاصی محافظت از داده در مراکز داده پشیتبان فعالیت دارد. لیست زیر گوشه ای از موارد عمده توانمندی ها و تجربیات تیم تخصصی و مشاورین این شرکت است که همواره خود را با تحولات تکنولوژی خود همگام و هماهنگ ساخته اند.
بخش بزرگی از وظایف روزمره دپارتمان های فناوری اطلاعات در سازمان های امروز درگیر مسایل پیچیده نگهداری و سرویس دهی به سیستم های کامپیوتری (Desktop) کاربران شده اند. این مساله باعث شده است سازمان ها تحت فشار هزینه های فراوان مدیریت، نگهداری و امنیت اطلاعات قرار گیرند. بنابراین راهکارهایی که بتواند با کاهش هزینه و رفع مشکلات از امکانات انجام محاسبات به صورت یکپارچه و ذخیره سازی در مرکز داده بهره بگیرند در اولویت بالایی خواهند بود.
نیاز کاربران به غیر از دسترسی راحت تر و کاراتر به داده ها و نرم افزارهایشان، استفاده از هر دستگاه و اتصال از هر مکانی درون یا برون سازمان نیز می باشد. سیستم های فعلی عملا آزادی عمل کاربر را در تقابل با مدیریت و قابلیت های کنترلی IT قرار می دهند. علاوه بر آن افزایش هزینه ها و مختل شدن امنیت از جمله نگرانی های عمده می باشد. برای رها شدن از این مشکلات سازمانها به دنبال راهکاری سریع و قابل توسعه هستند تا توازن میان نیازهای سازمانی و درخواست های (به جا) کاربران را در محیطی انعطاف پذیر با قدرت عملیاتی بالا فراهم آورند. راه اندازی VDI پاسخ به این مشکلات می تواند باشد. در زیر لیست از دلایل راه اندازی و تغییر مدل نگهداری میزکار کاربران لیست شده است.
راه حل ها و فناوری های مجازی سازی سرویس ها، که شرکت هایی مانند VMware و Microsoft به عنوان اسامی مطرح در این زمینه، محصولات خود را در اکثر مراکز داده دنیا مستقر ساخته اند، عامل اصلی گسترش موضوع به عرصه های دیگر مانند مجازی سازی ایستگاه های کاری می باشد.
مفهوم مجازی سازی با جدا کردن سخت افزار از سیستم عامل و قرار دادن لایه ای به نام hypervisor سعی در رفع وابستگی ها و افزایش قابلیت جابجایی سیستم عامل ها (ماشین های مجازی) میان سخت افزارهای مختلف دارد. این مساله عملا به عنوان یک مزیت پایه در مجازی سازی ایستگاه های کاری نیز باعث افزایش کارایی و کاهش هزینه نگهداری می شود.
در این روش، سیستم عامل کامپیوترهای رومیزی از PC ها جدا شده و ماشین مجازی هر فرد، به جای اینکه روی هارد دیسک کامپیوتر خود ذخیره شود، روی یک سرور مرکزی ذخیره میگردد. بنابراین وقتی کاربران در حال کار با سیستم های خودشان هستند، همه برنامهها و عملیات پردازشی و دادهها عملا بر روی سرور مرکزی اجرا و نگهداری میشود. کاربران می توانند با استفاده از پروتکلهای PCoIP و RDP به نسخه مجازی سیستم خود دسترسی داشته باشند.